Comnet - 1000 Mbps'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet

Comnet Veri Merkezi
Comnet Veri Merkezi

En iyi ev internet paketlerini tüm Türkiye'ye sağlamak için yola çıkan Comnet, aynı zamanda taahhütsüz fiber internet anlayışı ile de tüm kullanıcılarına özgür bir internet kullanımı sunuyor. Comnet evde internet paketlerinin sahip olduğu +150 peering ile tüm kullanıcılar yüksek bağlantı hızlarına sahip oluyor. Ayrıca sahip olduğu fiyat politikası ile en uygun fiber internet fiyatlarını müşterileri ile buluşturuyor. Siz de Comnet'in sunmuş olduğu en uygun evde internet tarifeleri ile yüksek hızlarda, kotasız ve özgürce internet kullanımı yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar sizlere şu anda kendi evimde kullandığım interneti tavsiye etme kararı aldım ben şu anda çok memnunum ve son günlerde diğer firmalar zam yapma kararı aldı Comnet zam yapmayacaklarını duyurdu. Aşağıda vermiş olduğum referans kodu ile 30 gün bedava internet kullanabilirsiniz, herhangi bir sorunuz olursa veya sıkıntınız olursa yorum atmanız yeterli olacaktır.

150+ Peering (Ara Bağlantı) ileTürkiye’nin En Hızlı Ev/İş İnternet Paketleri

Ara bağlantı (peering) kelimesini açıklamak gerekirse Facebook, Whatsapp, Twitch, Youtube, Steam ve Zoom gibi birçok uygulamaya direk internet bağlantısına sahip olursunuz. Kısacası bu uygulamalardan birini kullanırken, Türkiye'deki en yüksek bağlantı hızına sahip kişi siz olacaksınız.

Comnet En İyi Taahhütsüz Fiber İnternet Paketleri

Comnet'in sunmuş olduğu en ucuz internet ev paketleri ile tanışın. Taahhütsüz , koşulsuz ve şartsız sahip olabileceğiniz evde internet tarifeleri ile özgürce kullanım sağlayın. Aylık 89 TL'den başlayan fiyatlarla hiçbir söz vermek zorunda kalmadan evde internet sahibi olun. Eğer Comnet'in evde fiber internet hizmetinden memnun kalmazsanız, dilediğiniz zaman koşulsuz şartsız hizmeti sonlandırabilirsiniz.

Herkesi Türkiye’nin en kaliteli, ön ödemeli ve taahütsüz internet erişimini kullanmaya davet ediyorum. 45 güne kadar hediye kullanım süresini beraber kazanalım.

15.02.2024 Tarihinde zam gelecektir ona göre yıllık alımlarınızı yapmanızı tavsiye ederiz.

Referans Kodu: CMT323YRC

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski