Netinternet Sınırsız Ev İnterneti

Netinternet Sınırsız Ev İnterneti
Netinternet Sınırsız Ev İnterneti

Türkiye’nin önde gelen veri merkezlerinden biri olan Netinternet geçtiğimiz günlerde ISP olarak hizmet vermeye başladı, başta Denizli olmak üzere tüm Türkiye’ye sınırsız ve düşük gecikmeli interneti kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor. Ana ilkesi her zaman ki gibi şeffaflık ve uygun fiyat politikası.

Bağlantı sağlamak için ADSL/VDSL/Fiber olarak üç tip sunuyor, diğer internet sağlayıcıları gibi Türk Telekom’un alt yapısını kullanıyor, kendi alt yapısına aktarıldığı noktalarda ise yerli ve yabancı birçok operatör ile internet erişimini sağlayabiliyorsunuz.
 

Netinternet Online Abonelik

E-Devlet kullanıyorsanız, e-Kayıt sistemine Mobil İmza, Elektronik İmza, T.C. Kimlik Kartı, İnternet Bankacılığı gibi yöntemlerden biriyle giriş yaparak abonelik sözleşmenizi onaylayabilir, yerinizden kalkmadan abonelik işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Kotasız İnternet

Tüm fiber internet paketlerinde internete erişiminiz hiçbir zaman kısıtlanmasın diye kota uygulanmamaktadır. Kotasız, hızlı, yedekli operatör altyapısı ile internet keyfiniz hiçbir zaman sekteye uğramayacak!

Güvenli İnternet

Tüm operatörler tarafından verilmesi zorunlu olan Güvenli İnternet uygulamasını rahat bir şekilde kontrol panelimizden, çağrı merkezinden yönetebilir, çocuk ve aile profilleri arasında anında değişiklik yapabilirsiniz.

Bir yıl sabit fiyat garantisi ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorum?

Firma olarak sunmuş olduğumuz bir yıllık sabit fiyat garantisi, yeni müşterilerimize yönelik özel bir hizmetimizdir ve yalnızca kampanya indirimleri hariç, belirlenmiş aylık internet bağlantı ücretini kapsamaktadır. Bu garantinin içeriği, modem ücretleri, devir ücretleri ve benzeri aylık internet ücreti dışındaki aylık veya tek seferlik diğer tüm ücretleri kapsamamaktadır. Eğer halihazırda bir kampanyadan faydalanıyorsanız ve söz konusu kampanya bir yıl öncesinden sona erdiyse, kampanyadan kaynaklanan indirimler otomatik olarak sona erecek ve normal fiyatlandırmaya geçilecektir. Web sitemizde yer alan liste fiyatları, sunulan fiyat garantisi kapsamında geçerli olan fiyatlandırmaları içermektedir.

Netinternet hakkında bilgi
Netinternet hakkında bilgi

Veri Merkezi Müşterilerine Özel Kampanya

Sizlere özel, internet deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak harika bir kampanya ile karşınızdayız! Hızlı, güvenilir ve kesintisiz internetin keyfini çıkarmanız için tasarladığımız bu kampanya ile online dünyaya gezinmenin keyfine varacaksınız.

Netinternet müşterilerine özel olarak kullanacağınız internet paketinde sabit 50 TL İndirim sunuyoruz. Size özel indirim kupon kodunuzu Netinternet müşteri panelinizden alabilirsiniz.




Referans

Referans ile üye olan herkese koşulsuz şartsız 100₺ indirim tanımlanacaktır.


Netinternet Web Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız.

Yakın zamanda hız testleri de makalemize eklenecektir bilginize.

Netinternet Telegram Grubu:

https://t.me/netinternetfiber

Referans Kodu: elf45heas


Mevcut tutar üzerinden bir sonraki ay faturanıza direk olarak indirim yansır.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski