Parallel Space PRO MOD APK v4.0.9165

Parallel Space PRO MOD APK
Parallel Space PRO MOD APK 

Parallel Space Pro MOD APK, Aynı uygulamanın birden fazla hesabını aynı anda klonlayın ve çalıştırın ve benzersiz alanınızı şekillendirmek için temaları kullanın. Android’deki en üst sıradaki araçlardan biri olan Parallel Space Pro, 90 milyondan fazla kullanıcının aynı cihazda aynı anda birden fazla hesapta oturum açmasına ve kendi stillerini vurgulamasına yardımcı oluyor. Ayrıca, Gizli Yükleme özelliğine sahip cihazlarda uygulamaları görünmez hale getirerek kullanıcı gizliliğini korur. Ayrıca, kullanıcılar klonlanmış uygulamalarının temalarını ve Paralel Alan temalarını kendi alanlarını şekillendirecek şekilde özelleştirebilirler. Paralel Alan 24 dili destekler ve çoğu Android uygulamasıyla uyumludur. Birden fazla hesabı yönetmek, gizliliği korumak ve kendi alanınızı özelleştirmek için hemen Paralel Alan edinin.

Tek bir cihazda aynı anda birden fazla sosyal ağ uygulaması veya oyun uygulaması hesabına giriş yapın:

  • Kullanıcıların yaşamları ve çalışmaları arasında kolayca denge kurun.
  • Kullanıcıların çevrimiçi oyun deneyimini ikiye katlayın ve daha fazla eğlenin.
  • Hemen hemen tüm uygulamalar Paralel Alanda ikinci bir hesap için desteklenir. Her iki hesaptaki veriler birbirine karışmaz.

Notlar:

  • İzinler: Paralel Alan’ın normal çalışması için Paralel Alana eklenen uygulamaların gerektirdiği izinlere başvurması gerekir. Örneğin, Paralel Alan’ın konumunuzu almasına izin verilmiyorsa, Paralel Alan’da çalışan bazı uygulamalarda konumunuzu arkadaşlarınıza gönderemezsiniz. Parallel Space gizliliğinizi korumak için kişisel bilgilerinizi toplamaz.
  • Tüketim: Paralel Alanın kendisi, içinde çalışan uygulamalar tarafından gerçekten tüketilen çok fazla bellek, pil ve veri almaz. Ayrıntılar, Paralel Alanda ‘Ayarlar’ bölümünde bulunabilen ‘Depolama’ ve ‘Görev Yöneticisi’ bölümünde görüntülenebilir.
  • Bildirimler: Bazı sosyal ağ uygulamalarının bildiriminin iyi çalıştığından emin olmak için lütfen beyaz listeye veya bazı ‘artırma uygulamalarının’ olağanüstü listesine Paralel Alan ekleyin.
  • Çakışma: Aynı cep telefonu numarasını kullanarak bazı sosyal ağ uygulamalarının iki hesabını çalıştıramazsınız. Bu uygulamalarla ilgili ikinci hesabınızı Paralel Alanda çalıştırmak için farklı bir cep telefonu numarası kullanmanız ve bu numaraya bir doğrulama mesajı gönderileceğinden ilk girişiniz sırasında cep telefonu numarasının etkin olduğundan emin olmanız gerekir.

Parallel Space Yenilikler:

  1. Android 10 ile tam uyumlu
  2. Paralel Alanın genel performansını optimize etti.
  3. Bilinen bazı hatalar düzeltildi.
Uygulama ismiParallel Space
Boyut12,3 MB
Sürümv4.0.9424
Gerekli Android
Sürümü
4.1+
KategoriAraçlar
Bağlantılar:
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski