Başlık yok

Britney Spears, Konservatuar Savaşının Ortasında Erkek Arkadaşı SamAsghari ile Nişanlandı
Britney Spears, Konservatuar Savaşının

Britney Spears, pazar günü erkek arkadaşı Sam Asghari ile nişanlandığını, üzerinde “dişi aslan” yazılı bir elmas yüzük sergileyen coşkulu bir gönderiyle duyurdu.

Haber, babasının 13 yıl boyunca şarkıcının hayatını ve parasını kontrol eden mahkeme konservatuarına son vermek için başvurmasından günler sonra geldi.

“İnanamıyorum (küfür)!” yazdı. Göz kırptığı, gülümseyen bir Asghari’yi yanağından öptüğü ve “evet!” yanıtını verdiği bir Instagram video gönderisiyle. Yüzüğü beğenip beğenmediğini sorduğunda.

Asghari, Spears’ın yüzük parmağını kameraya gösterdiği kendi fotoğrafını yayınladı.

Forever Diamonds NY şirketi yaptığı açıklamada, dört karatlık pırlanta yüzüğün grubun içine “aslan” ile kazındığını çünkü onun için takma adı olduğunu söyledi.

Çift, 2016 yılında “Slumber Party” müzik videosu setinde tanışmıştı.

Şarkıcı, haziran ayında bir hâkime, konservatörlüğü sona erdirmek için ateşli bir savunma sırasında Asghari ile evlenmek ve onunla bir bebek sahibi olmak istediğini söyledi, ancak doğum kontrolü için rahim içi bir cihazı çıkarmasına ve hatta onunla araba kullanmasına izin verilmediğini söyledi.

Yasal olarak Spears evlenebilir, ancak diğer önemli yaşam kararlarında olduğu gibi konservatuar bunu onaylamalıdır.

Britney Spears daha önce 14 ve 15 yaşlarında iki oğlu paylaştığı Kevin Federline ile evliydi. 2004 yılında çocukluk arkadaşı Jason Alexander ile kısa bir süre evlendi. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski