Epic Games Bedava Oyun Dağıtımına Devam Ediyor

Epic Games Bedava Oyun

 

Çanlar çalıyor, kar uçuyor ve epic Games Store’un zaten cömert hediye verme işlemi overdrive’a gidiyor. Epic Games Store Holiday Sale 2020, 17 Aralık Perşembe günü başladı. Tabii ki, mağazanın kataloğunun çoğunda derin indirimler bulabilirsiniz, ancak Epic sizi sanal koridorlarına ikna etmek için bazı kuvvetli cazip kapı avcılarına atıyor ve her gün 15 gün boyunca bedava dağıttığı bir oyun veriyor.

Epic’in agresif freebies’i, oyuncuların ordularını Fortnite’ın inşa ettiği mağazaya çekti. Epic Games Store, her hafta bedava dağıttığı olarak bir ya da iki oyun veriyor ve şaşırtıcı derecede yüksek kaliteli. Geçen yıl, Epic tatil satışı için 12 gün boyunca oyunlar verdi ve şirket esasında tam Nerde podcast’imizden 2019’da “En İyi PC aksesuarı” alışılmışın dışında kazananı olarak tanındı. Hey, bedava oyunlarla tartışmak zor.

Freebies bir patlama ile başladı, Cities: Skylines, İlçedeki en iyi şehir oluşturucu ile giriş yaptı. Bugünün giveaway Tropico 5, bir Karayip diktatörü sim olarak giyinmiş kusurlu ama temelde eğlenceli (ve şaşırtıcı derecede tuhaf) bir şehir inşaatçısı. Henüz oynamadıysanız kesinlikle bir spin verin.

İşte şimdiye kadar verilen şey:

* 12/17-Şehirler: Skylines

• 12/18-Oddworld: yeni ‘ n ‘ lezzetli

* 12/19-Uzun Karanlık

* 12/20-Savunma Izgarası: Uyanış

* 12/21-Alien: İzolasyon

* 12/22-Metro 2033 Redux

* 12/23-Tropico 5

Epic’in tatil satış eşantiyonları her gün saat 11’de Doğu’da değişiyor, bu nedenle bir oyun talep etmek istiyorsanız hızlı davranın ve neyin yeni olduğunu görmek için geri gelmeye devam edin.

İlgili yayın: 2020 En İyi Dünyada On Siber Güvenlik Haberleri

Daha da iyisi, bedava dağıttığı bir oyun talep etmek, mağazada 14.99 $ ‘ dan fazla herhangi bir oyun için 10 $için iyi bir epik kupon verir. (Bu sayfadaki destansı Kuponumu Al düğmesini tıklamak için de tıklayabilirsiniz.) Bu, pek çok oyunun zaten dik satış fiyatını daha da düşürüyor. Örneğin, Epic Kuponunu tatil satış indirimine uyguladıktan sonra fantastik Star Wars: Squadrons’u yalnızca 14 $karşılığında alabilir ya da Cyberpunk 2077’nin fiyatından 10 $düşürebilirsiniz. Ve bir oyun satın aldığınızda, Epic yolunuza diğer bir kupon atacak-şirket “sınırsız” olduğunu söylüyor.”

Steam’in senelik kış satışının önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor, ancak 10 $ ‘ lık kuponlar ve bir dizi bedava dağıttığı oyun arasında, Epic Games Store, tatil satışında vaktinizi neden harcamanız gerektiğine dair kuvvetli bir kanıt oluşturuyor.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski