2020 En İyi Dünyada On Siber Güvenlik Haberleri

2020 En İyi Siber Güvenlik Haberleri
2020 En İyi Siber Güvenlik Haberleri

2020’nin oğlu birkaç haftasına girdiğimizde bir sene daha sona eriyor ve şayet bu sene bir şey olsaydı, çoğumuzun şimdiye kadar yaşadığı hiçbir şeye benzemeyen görülmemiş bir yazı ve meydan okuma süreci oldu.

KOVİD-19 pandemisinin küresel Tesiri hemen derhal bütün sektörler için keskin olmuştur ve Malumat eminki Endüstrisi kural dışı değil.

Uzaktan izleme kitlesel hareket, yeni teknolojilerin ve zamanların benimsenmesi, artan emniyet riskleri, yeni saldırı vektörleri veya kısıtlı kaynaklar olsun, sağlık krizinin doğrudan Etkiler ınfosec manzarasında iz bırakmaktan daha fazlasıdır. Bununla birlikte, tertip, tahsil, çeşitlilik ve işe alım benzer şekilde diğer tanıdık konular 2020 süresince sektörde önemli bir rol oynamaya Sürmüştür.

Bu arka planı çinde Bilgi güvenliği boyutu, okuyucularımıza, yıl boyunca Malumat güvenliği dünyasından son olarak bilgileri getirmeye Adamıştır.

İşte 2020’ninen fazla okunan 10 bilgi güvenirliği haber makalesinin bir sıralaması, oğlum 12 ay içinde manşetlere “ efsun siber emniyet Hikayelerini vurgulamaktadır.

1. Binlerce özel Video İngilizce olarak bulunduğunda yakınlaştırma (6 Nisan 2020)

Araştırmacılar, araştırmacılar, maruz kalan diğer özel Zom keşfettiler, bu da firmanın güvenlik hüviyet bilgilerine bir başka darbe olarak, kullanıcı sayısı aklındaki efsun desteklemek için k savaşım etti.

2. Cıssp yeterliliği, Yüksek Lisans derecesine eşdeğer sertifika statüsüne haizdir (12 Mayıs 2020)

Sertifikalı Bilgi Sistemleri Güvenlik Uzmanı (CISSP) sertifikası, Avrupa lisans derecesine eşit bir yeterlilik denetimi sahipti.

3. Bank of Amerika’da veri ihlali (27 Mayıs 2020)

Bank of Amerika Corporation, maaş koruma programı (PPP) için başvuran müşterileri etkileyen bir veri ihlali açıkladı.

4. Kripto değişimi Hack (7 Şubat 2020) “derhal derhal bütün fonları “kaybeder)

Siber suçlular, kripto yazı platformu Altsbit’e emanet edilen “hemen hemen bütün fonları “çaldı. Saldırganlar, 1066 Komodor (KMD) jetonu ve 283.375 Verus (vrsc) jetonuyla 27.000 $ ‘lık birleşik bir değere sahip oldular.

5. Araplar Hanım, Karanlık ağda Cinlik destekleri olarak gizlenmiş yasadışı uyuşturucu satışı bir tutuklandı (18 Şubat 2020)

Hindistan, kripto para birimi karanlık karanlık ağ pazarlarında erekti disfonsiyon ilaçları olarak gizlenmiş psikoterapi devalar satmakla suçlanan edilen bir karanlık ağ uyuşturucu satıcısının ilk tutuklamasını yaptı.

6. işçi sınıfı emniyet rolüne geçmekle ilgilenmiyor (23 Eylül 2020)

(ISC) 2’denyapılan bir araştırmaya göre, İngiltere ve ABD işçisi siber güvenlik profesyonellerini müspet bir ışıkta görüyor, sadece az sayıda kişi sektörde düşünmeyi düşünüyor.

7. Küresel DDoS taarruzu, T-Mobil’in yanlış yapılandırılması Olarak reddedildi (muhtemelen 2020 16 Haziran)

Küresel Bir DDoS saldırısı iddiaları T-Mobile tarafından reddedildi, trafikle ilgili bir sorun yanlış yapılandırmadan kaynaklandığını gösteren kanıtlarla.

8. Experian Veri İhlali 24 Milyon Müşteriye Ulaştı (20 Ağustos 2020)

Experian, tahmini 24 milyon Cenup Afrika veya ortalama 800.000 işletmeyi yürütme şahsi bilgilerinin büyük bir ihlalinden mustaripti.

9. Fortinet Ücretsiz Siber emniyet Eğitimi Sunuyor (28 Nisan 2020)

Fortinet, 2020’in geri kalanında, 2019 (ISC) 2 siber güvenlik İşgücü çalışmasında özetlenen siber emniyet yakınlık beceri açığını gidermek için bütün bir öğrenim programlarını ücretsiz hale getirdi.

10. Spor Devi Decathlon 123 Milyon Kayıt Sızdırıyor (25 Şubat 2020)

Fransız spor perakende devi, araştırmacılara aşıralı, müşteri ve çalışan yazıları de dahil olmak üzere 123 milyondan fazla kaydı sızdırarak, yanlış yapılandırılmış bir kaydı vesilesiyle kullanıcı açığa çıkardı.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski