Parola Saklama Programları Güvenilir mi?

Parola Saklama Uygulamaları Nedir?
Parola Saklama Uygulamaları Nedir?


Ekim ayında siber güvenlik bilinci ayı olduğu için, daha fazla koruma için bir şifre yöneticisi kurulması önerildi. Bir şifre yöneticisine sahip olmak, istenmeyen gözlerin telefonunuza ve önemli mobil uygulamalara erişmesini önlemeye yardımcı olur. Bir şifre yöneticisine sahip olmanız gerekli olan diğer nedenler, artan güvenlik, çapraz platform kullanımı ve en önemlisi, sekiz farklı internet sitesi ya da mobil uygulama için On şifreyi hatırlamanıza ihtiyaç yoktur.

Birçok bedava dağıttığı ve ücretli şifre yöneticisi yazılımı mevcut olduğundan, soru bir şifre yöneticisinin nasıl seçileceğidir. Bazıları çok güvenilir olmayabilir ve bu nedenle Keeper Security’yi tavsiye ediyoruz.

 

Keeper Security nasıl kullanılır

Keeper Security, cihazlarınızı ve uygulamalarınızı muhafaza etmeye yardımcı olan pek çok özelliğe sahiptir. Etkili bir şifre yöneticisi olmanın beraberinde, özel bir haberci, DarkWeb izleme ve diğerlerinin beraberinde faaliyetlerin bir raporu gibi sayısız ayırt edici fonksiyona da sahiptir. İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız ek özellikler bile satın alabilirsiniz

Kişisel güvenliğin beraberinde, işletmeniz ve işletmeniz için Keeper Security’yi de indirebilirsiniz. Bu, dosyalarınıza ve klasörlerinize kimin erişebileceğini kontrol etmenizi sağlar. Çalışanlarınıza yetki seviyelerine göre rolleri yöneterek ve atayarak, kimin hangi dosyalar için yetkiye sahip olduğunu ayarlayabilir ve arzu ettiğiniz zaman erişimi sınırlayabilirsiniz.

Keeper Security’yi fotoğrafı internet sitesinden indirebilirsiniz, ancak etkinleştirilmesi ödeme gerektirebilir.

 

Keeper Güvenlik Güvenli Mi?

Evet! Keeper Security, şifrelerinizi yönetmek için güvenlidir. Keeper’daki geliştiriciler, bilgisayar korsanlarının ve diğer kötü niyetli suçluların bilgilerinizi çalma olasılığını azaltmak için kendi siber güvenlik mimarisini tasarladılar. Keeper Security’yi telefonlarınıza, tabletlerinize ve bilgisayarlarınıza aynı anda yükleyebilirsiniz. Bu çapraz platform esnekliği, tüm cihazlarınızda sadece bir ürünü saklamanıza ve korumanıza olanak tanır ve karışıklık ihtiyacını azaltır.

Kişisel güvenlik dışında, yukarda tartıştığımız gibi, işletmenizin ve işletmenizin hassas belgelere erişimini kontrol edebilirsiniz. Başka bir plan MSPs ya da idare edilen servis sağlayıcılar içindir. MSPs, Keeper Security’yi kullanmak isteyen firmalara lisans verebilir ve yazılımı sağlayıcı olarak cihazlara yükleyebilir

Burada görülmüş olduğu gibi, Keeper Security koruma ve hizmetleri konusunda çok açık. Birçok kullanıcı, bilgilerini çalmak için bir sebebi olabilecek herhangi bir suçludan korumak için şifre yöneticisine güvenir

 İlgili yayın: Epic Games Bedava Oyun Dağıtımına Devam Ediyor


Keeper Güvenlik Ücretsiz Mi?

Evet ve hayır. Kişisel kullanım için, 30 günlük bedava dağıttığı deneme için hemen indirebilirsiniz, bundan sonra kullanmaya devam etmek için ödeme gereklidir. Fiyatlar, hangi planı satın almaya karar verdiğinize bağlı şekilde değişir. Aylık olarak listelenirler.

Kişisel planlar için ayda 2,91 $ ‘ dan başlıyor

Aile planları ayda 6,21 $ ‘ dan başlıyor

İş planları, kullanıcı başına ve aylık bir plana sahiptir ve minimum 3,75 $ ‘ dır

Kurumsal kullanıcılar için ayda 5 dolar

Plana daha fazla kullanıcı dahil edildikçe, son ikisi için maliyetler artar. Ayrıca PC World’de sizin için Keeper Security için promosyon kodlarımız var!

Bir şifre yöneticisi yükleyerek ve başkalarına da aynı şeyi yapmasını söyleyerek internet güvenliğini artırmak için kelimeyi dağıtın. İnternet ne kadar güvenli olursa, bilgisayar korsanları ve siber suçlular hariç herkes için o kadar iyi olur.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski