AccuWeather v8.8.1-5 Pro MOD APK

AccuWeather Pro MOD APK
AccuWeather Pro MOD APK

Hava durumu güncellemelerinden bugünün sıcaklığına kadar, AccuWeather Pro ile güvenebileceğinizi bildiğiniz doğru hava tahminlerini alın. Derinlemesine tahmin haberleri, en son tahmin güncellemeleri, şiddetli hava durumu uyarıları, bugünün hava durumu ve çok daha fazlası ile. Hassasiyetimiz ve bilimsel doğruluğumuz, günlük tahminlerden bir adım önde olmanızı sağlar ve tahmin edilemez, öngörülebilir hale getiren hava durumu izleyicisidir.

Canlı uyarılar, radar haritaları ve ayrıntılı raporlarla bugünün hava tahminlerini alın ve ani değişikliklere hazır olun. Ayrıca günlük tahmin anlık görüntülerimiz, şiddetli hava durumu uyarılarından bulut örtüsüne, canlı radara ve hatta UV indeksine kadar her şeyi sağlar. İhtiyacınız olan tek hava durumu izleyicisi!

AccuWeather Pro’yu kullanmayı neden seveceksiniz:

  • Yeni ve geliştirilmiş kullanıcı ara yüzü – Çarpıcı bir koşullu arka plan özelliği ile güzel, modern düzenimizin keyfini çıkarın. Ayrıca, kullanımı kolay kullanıcı ara yüzümüz, ihtiyacınız olan tüm ilgili bilgileri hızlı bir şekilde görselleştirmenize yardımcı olur.
  • Canlı hava tahmini bilgisi, MinuteCast özelliğimiz yenilendi ve şimdi Dakika Dakika keyfini çıkarabilirsiniz! En son hava durumu tahmini özelliğimiz, en son hava durumu güncellemelerinin bir saniyesini bile kaçırmamanız için sonraki iki saatin dakika dakika ayrıntılı dökümünü verir.
  • Şiddetli hava durumu uyarıları ve canlı hava durumu tahmini – Ufuktaki herhangi bir hava olayına hazırlıklı olacaksınız. Today Tonight Tomorrow özelliğimizle bugünün hava durumu ve yarın için yüksek puanlar alın, hatta 45 günlük bir görünüm elde edin.
  • Hava durumu izleyicimiz ve canlı radarımız, ihtiyacınız olan her yerde ve zamanda size üstün doğruluk™ sağlar – Evde veya uzaktaysanız dünya çapında hava durumu güncellemelerini alın.
  • RealFeel ve RealFeel Shade Temperature® teknolojisinin keyfini çıkarın – havanın nasıl göründüğü ile gerçekte nasıl hissettirdiği arasındaki farkı bileceksiniz.
  • Yerel tahminlerinizin ötesine geçin – AccuWeather, hayati istatistiklerin ve ayrıntılı canlı radar haritalarının günlük anlık görüntüsünü sağlar. Sıcaklık dağılımı haritamız ve canlı tropik fırtına radarımız dahil olmak üzere hiper yerelleştirilmiş harita katmanlarına erişin. Ayrıca çiy noktası, UV indeksi, görünürlük, alerji, yağış, hava kalitesi indeks raporları ve daha fazlası.
  • İlgili hava durumu içeriğini alın Düzenli olarak güncellenen ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilen makaleleri okuyun ve videoları izleyin. Hava durumu uyarılarından bugünün sıcaklığına kadar yalnızca sizinle alakalı içeriği alacaksınız.

AccuWeather Premium MOD APK Özellikleri:

  • Pro özelliklerin kilidi açıldı.
  • Hızlı yükleme için optimize edildi.
  • İzleyiciler devre dışı bırakıldı; [amazon, hacı, kentsel hava gemisi, comscore, apsflyer, mapbox, mparticle, vb.]
  • Devre Dışı Bırakıldı / Kaldırıldı İstenmeyen İzinler + Alıcılar ve Hizmetler.
  • Analitik / Crashlytics devre dışı bırakıldı.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski