Steam Yaz İndirimi burada ve bazı indirimler gerçekten çok büyük

Steam Yaz İndirimi
Steam Yaz İndirimi

Steam Yaz, Bunaltıcı yaz günleri ve geceleri berbattır, ancak Valve bir kez daha işkence gören fiziksel varlığımızdan zihinsel olarak kaçmamıza yardımcı oluyor. Doğru: Steam Yaz İndirimi geri döndü.

Şu andan itibaren, yüzlerce oyunu harika fiyatlarla kapabilirsiniz; bazı büyük isim başlıkları yüzde 50 ile yüzde 75’ten fazla indirim arasında değişiyor. Öne çıkanlar arasında Ghostrunner: Tokyo, Sekiro: Shadows Die Twice, Cyberpunk 2077, Monster Hunter Rise ve FIFA 22 yer alıyor, ancak hala çok daha fazlası var. Tiny Tina’s Wonderlands, Steam’de yüzde 20 indirimli ve Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge yüzde 10’luk bir dilimle piyasaya sürüldüğü gibi yeni çıkan oyunlar bile indirimli. Ve elbette, her zaman olduğu gibi, eski oyunlara dalmak ucuzdur. Her zaman The Sims 4 oynamak ister miydin? Şimdi sadece 5 dolar.

(Yine de emilirseniz, tüm The Sims 4 genişleme paketleri için de dışarı çıkmaya hazır olun. Bunlardan bir sürü var.)

Ayrıca Bakınız: YMusic Premium Mod APK v3.7.12

Steam Yaz İndirimleri Nelerdir

Valve de sadece oyun fırsatlarından daha fazlasını sunuyor. Yeni başlayanlar için, bu satışlar sırasında yaygın olduğu gibi Yaz Satış ticaret kartları ve rozetleri kazanabilirsiniz. Bu sefer, şirketin basın bülteninde Half-Life 2’nin arkasındaki aynı millet tarafından yaratılan “tolere edilebilir bir tanıdık” olarak nitelendirdiği bir karakter Clorthax etrafında temalı bir mini arayış da var. Portal ve son mücevher Diyafram Masası İşi. Steam uygulamasında size kalan ipuçlarını çözerek özel bir rozet kazanacaksınız.

Bu yılki Steam Yaz Satışı 7 Temmuz’a kadar sürüyor ve bitiş saati 10am Pasifik / 1pm Doğu. Şu anda, Steam’in sunucuları bir dikkat tufanı altında boğuluyor (ilk gün her zamanki gibi), ancak istek listesi öğelerinizi görmek istiyorsanız yine de tek tek oyun sayfalarına vurabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski