Dell, şık 4K 'Video Konferans Monitörünü' satmaya başladı

Dell 4K Video Konferans Monitörünü
Dell 4K Video Konferans Monitörünü

Dell çarşamba günü yaptığı açıklamada, Dell’in yenilikçi UltraSharp 32K akıllı web kamerasını alan ve çerçeveye monte eden yenilikçi Dell UltraSharp 4K Video Konferans Monitörünü (model U3223QZ) göndermeye başladığını söyledi. Fiyatı: yönetici kalibreli 1600 dolar.

İlk olarak ocak ayında CES 2022’de duyurulan ekran, sizi iş arkadaşlarınıza mümkün olan en iyi ışıkta sunmak için optimize edilmiş bir video konferans ekranı olarak açıkça tasarlanmıştır. Entegre 4K UltraSharp web kamerası, görüş alanını değişen derecelerde kırpma seçenekleri sunar ve yüzünüzü akıllıca ortalanmış ve iyi aydınlatılmış halde tutmak için dijital zoom, parlaklık, doygunluk ve hatta çerçeveleme kullanır. Bu, normalde Premium web kamerası özellikleri olarak düşündüğümüzün üstünde: HDR ve saniyede 60 kare yakalama, geleneksel 30 fps yerine.

Dell Mönitör Genel Özellikleri

Monitör teknolojisi açısından bakıldığında, U3223QZ kontrast oranını artıran yeni IPS Siyah teknolojisini ilk kullananlardan biridir. Geleneksel bir IPS ekran, bir OLED ekranın saf siyahlarına yaklaşamaz, ancak içerik oluşturucular U3223QZ’NİN 2,000: 1 kontrast oranının ekstra siyah seviyelerini takdir edeceklerdir. Aksi takdirde, bu 31,5 inç ekran 60Hz yenileme hızlarında geleneksel 3840 × 2160 çözünürlük sunar.

Monitör, önyükleme yapmak için ücretsiz bir entegre USB-C hub’ı bile atar. Bağlantı noktaları, karşılığında dizüstü bilgisayarınıza 90W güç sağlayan 10gbps’lik bir USB-C yukarı akış bağlantısının yanı sıra display (DisplayPort 1.4 Alt Modu) bağlantısı için ikinci bir 10gbps’lik USB-C bağlantısı içerir. Ayrıca power up MOBİL telefon şarj kaynağı USB 5Gbps 4-bağlantı, kulaklık girişi ve bir USB portuna sahip olursunuz. Dell ayrıca 14 watt hoparlör içerir. Herhangi bir dezavantaj varsa, bu bağlantı noktalarının ekranın montajının arkasına monte edilmiş olmasıdır.

BT departmanınızın faturayı desteklediğini umalım, çünkü 1.600 dolar UltraSharp 32 4K Video Konferans Monitörünü tamamen farklı bir fiyatlandırma evrenine sokuyor. Dell, bu 4K monitörü, Yakınlaştırma çağrılarında en iyi şekilde görünmek isteyen tüm çizgilerin yöneticileri için ekran olarak açıkça konumlandırıyor. (Microsoft Teams için de onaylanmıştır.) Ve kaç uçak uçuşunun tasarruf edeceğini düşünün!

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski