Internet Download Manager İndir – Full Türkçe V6.40 Build 11

Internet Download Manager
Internet Download Manager

Internet Download Manager, video yüklemelerini hızlandırmak için kullanılan güçlü bir programdır. Bu indirme yazılımı ile Windows PC’nizde indirmeleri 5 kata kadar hızlandırabilirsiniz. Ayrıca, araç, işlemi yeniden başlatmaya çalışırken iyi bir zaman kazanmanıza olanak tanıyan bozuk indirmeleri devam ettirmenize ve zamanlamanıza olanak tanır. Internet Download Manager (IDM), Windows bilgisayarları için bir yardımcı program aracı olan “Site Grabber” özelliğine sahiptir. Bir web sitesindeki tüm görüntüleri indirmenize izin verir. Benzer şekilde, YouTube’dan ve diğer popüler akış web sitelerinden video indirmek için ıdm’yi kullanabilirsiniz. Diğer öne çıkan özellikler arasında uyarlanabilir indirme hızlandırıcısı, dinamik dosya segmentasyonu ve özelleştirilebilir ayarlar bulunur.

Maksimum fayda için birçok özellik!

Internet Download Manager, bilgisayarınızdaki video indirmelerini hızlandırmak için tasarlanmış basit ama güçlü bir programdır. Easy MP3 downloader ile karşılaştırıldığında, bu yazılım programı popüler akış web sitelerinden video indirmek için kullanılabilir. Ayrıca, IDM birkaç tıklamayla indirmeleri devam ettirmek ve zamanlamak için kullanılabilir.

Araç bir hata kurtarma modülü ile birlikte geldiğinden, bozuk veya kesintiye uğramış indirmeleri zahmetsizce yeniden başlatabilirsiniz. Bunlara bağlantı kaybı, ağ sorunları, sistem kapanması veya elektrik kesintileri neden olabilir. En önemlisi, bu, herhangi bir teknik beceri olmadan kullanmanıza izin veren kullanıcı dostu bir arayüzle birlikte gelir.

Internet Download Manager indirmeleri hızlandırır mı?

Ücretsiz YouTube İndirme gibi popüler programların çoğu yalnızca YouTube videolarını indirmeye odaklanırken, Internet Download Manager dinamik dosya segmentasyonuna izin veren bir mantık hızlandırıcısı ile birlikte gelir. Bu, yalnızca videoları indirmekle kalmaz, aynı zamanda verimli bir şekilde düzenlemenize de yardımcı olur. İndirme işlemini hızlandırmak için çok parçalı bir indirme modülü kullanır.

Windows PC’ler için diğer benzer araçların aksine, bu yazılım indirme işlemi boyunca dosyaları bölümlere ayırır. Her dosyayı farklı bir kategoriye atar. Bu, saniyeler içinde uzun bir indirme listesini sıralamanıza yardımcı olur. Ayrıca, daha iyi performans için sunucu bağlantılarını yeniden kullanır.

Bu uygulama ile, büyük boyutlu video dosyaları bile saniyeler içinde indirilebilir. Aslında, orta veya küçük boyutlu dosyaların indirilmesi yalnızca birkaç saniye sürer. “Download” ‘ ı tıklatın, süreci hakkında güncel bilgileri paylaşmak amacıyla açılan bir ileti görüntüler. Daha fazla video aramak için web tarayıcısına geri dönebilir veya işlem tamamlandıktan sonra videoyu oynatmayı seçebilirsiniz.

Internet Download Manager birden çok Proxy sunucusunu destekliyor mu?

Idm’yi kullanmanın en iyi yanı, birden çok Proxy sunucusunu, FTP ve HTTP protokollerini, ses ve video içerik işlemeyi, çerezleri, yönlendirmeleri, yetkilendirmeyi ve güvenlik duvarlarını desteklemesidir. Bu nedenle IDM, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli internet tarayıcılarıyla iyi bir şekilde bütünleşir. Idm’yi başarıyla indirdikten sonra, dosyaları kaynak klasörlerden almak için komut satırını kullanmanıza veya her dosyayı el ile sürükleyip bırakmanıza olanak tanır.

IDM indirmeleri düzenlemenize izin veriyor mu?

Download Accelerator Plus gibi programlar video indirmelerini hızlandırmanıza izin verirken, bu program dosyaları düzenlemenizi sağlar. Bir dosyayı indirdikten sonra, bir çıktı dizini, kategori ve diğer ilgili parametreleri ayarlayabilirsiniz. Bu yazılım belgeler, genel, videolar, müzik ve daha fazlası gibi çok çeşitli hazır ayarlara sahiptir. Birden fazla özelleştirme seçeneğiyle, herhangi bir kısıtlama konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Uygulama, dosyaları oluşturma tarihine, dosya boyutuna ve diğer bilgilere göre kategorilere ayırmanıza olanak tanır. Bu nedenle, belirli bir dosyayı bulmak için uzun indirme listelerinden geçmenize gerek yoktur. Birkaç filtre ile dosyaya saniyeler içinde kolayca erişebilirsiniz. İndirme işlemlerini zamanlama ve işlem tamamlandığında bilgisayarı kapatma gibi çeşitli işlem sonrası işlemler de vardır.

Idm’yi kuruluş stili bir ortamda kullanmak istiyorsanız, eşitleme yetenekleriyle birlikte gelir. Birden çok indirme için benzer zaman ayarlarını yerleştirmek için yazılımın özelliklerini kullanabilirsiniz. Bu, önemli ve gizli çalışma alanı belgelerini karşıdan yükleme işlemini el ile başlatmadan düzgün kategorilere ayrılmış klasörlerde tutmanıza yardımcı olur.

Idm’nin gelişmiş özellikleri var mı?

Birçok kişi kullanım kolaylığı ve hız için Internet Download Manager kullanırken, bu yardımcı araç çok çeşitli gelişmiş özellikler sunar. Yaygın olarak kullanılan özelliklerden bazıları schedule pro, çok dilli destek, ZİP önizleme, indirme kategorileri, olaya özgü sesler, HTTPS desteği, öğreticiler ve kuyruk işlemeyi içerir.

Ücretsiz İndirme Yöneticisi ve diğer benzer programların aksine, IDM yerleşik bir indirme hızlandırıcısı, virüs koruması, aşamalı indirme vb. İle birlikte gelir. Şüphesiz, bu video indirmeleri için en etkili yardımcı araçlardan biridir. En iyi yanı, tüm boyutlardaki dosyaları kesintisiz veya gecikmeden yönetebilmesidir.

Daha önce de belirtildiği gibi, IDM birkaç web tarayıcısıyla iyi bütünleşir. Bu nedenle, birden çok web sayfasındaki indirilebilir dosyaları anında algılayabilir. Bunlar sadece videoları değil, görüntüleri de içerir. Dosyalar tanımlandıktan sonra, uygulama web sayfasına bir “indir” düğmesi ekler. İndirme işlemini başlatmak için bu düğmeye tıklamanız yeterlidir.

Yıllar geçtikçe, IDM geliştiricileri sorunlar ve sorgular için yardım aramanıza olanak tanıyan sağlam bir topluluk oluşturdular. Her şeyi ayrıntılı olarak açıklayan bir eğitim bölümü de var. Programın arayüzü modası geçmiş gibi görünse de özellikler ve işlevler arasında kolaylıkla gezinmenizi sağlar.

Hızlı indirme için kullanımı kolay bir program!

Internet Download Manager veya IDM ile dosya yüklemelerini düzenlemek ve hızlandırmak için çok çeşitli özelliklere ve işlevlere erişebilirsiniz. Dosyaları düzgün bir şekilde kategorilere ayırmanıza izin verdiği için, Windows 10’unuzdaki tüm video indirmelerini kolayca sıralayabilirsiniz. Ek olarak, basit arayüz birden fazla özelliği, özelleştirilebilir ayarları ve tercihleri keşfetmenizi sağlar. Diğer video indiricilerle karşılaştırıldığında, ıdm’nin en son sürümü mükemmel bir seçimdir.

Kurulum öncesi anti virüs ve türevi gibi korumaları devre dışı bırakınız.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski