Investing.com v6.21.1 PRO MOD APK

Investing.com Pro Mod Apk
Investing.com Pro Mod Apk

Investing.com Pro Mod Apk, Kullanan milyonlarca kişiye katılın Investing.com her gün küresel finansal piyasalarda güncel kalmak için uygulama. Hareket halindeyken en sevdiğiniz hisse senetlerini takip ederken size özel bildirimler ve küresel finans haberleri ile güncel kalın. Investing.com popüler bir Android ticaret ve yatırım uygulamasıdır. Hisse senedi bildirimleri, son dakika haberleri, portföy, izleme listesi, ekonomik takvim ve diğer finansal bilgilendirici araçları içerir.

Nedir Investing.com?

Investing.com: Hisse Senetleri ve Haberler yatırımcılar, tüccarlar ve hisse senedi meraklıları için bir uygulamadır. Burada kullanıcılar küresel finansal piyasaların tüm haberlerini ve kurslarını en hızlı ve en güncel şekilde takip edebilirler. Sağlanan tüm bilgiler son derece doğrudur ve her gün saatlik olarak güncellenir. Bu uygulama sayesinde son dakika haberleri ve diğer ekonomik planları dakikalar içinde öğrenebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız: ZEDGE Pro APK – Zil Sesleri ve Duvar Kağıtları

GERÇEK ZAMANLI VERİ

100.000'den fazla finansal ürün, 70'in üzerinde küresel borsada işlem görmekte olup, canlı fiyatlar ve grafikler mevcuttur. Hisse senetleri, tahviller, emtialar, para birimleri, faiz oranları, vadeli işlemler ve opsiyonların yanı sıra S& P 500, Dow Jones ve Nasdaq & apos;ı takip edin.

EKONOMİK TAKVİM

Özel tercihlerinize göre küresel ekonomik olaylarla ilgili özelleştirilmiş canlı güncellemeler. En iyi yatırımcılar ve yatırımcılar, piyasa hareketlerini olduğu gibi takip etmek için gerçek zamanlı Ekonomik Takvimimizi kullanır ve piyasa etkilerini takip etmeyi kolaylaştırır.

KİŞİYE ÖZEL PORTFÖY

En sevdiğiniz finansal araçlara ve varlıklarına yatırım yapın ve portföyünüzdeki en önemli hisse senetlerini takip edin. Kişiselleştirilmiş izleme listenizi oluşturun ve hisse senedi tekliflerini, emtiaları, endeksleri, etf'leri ve tahvilleri takip edin Investing.com hesap. İzleme Listeniz menünüzden her an görüntülenebilir ve gerçek zamanlı fiyatlandırma sağlarken, Holdings Portföyü haftanın 7 günü, günün 24 saati değerindeki tüm varlıklarınızı görüntüler.

Uyarılar

Uyarı sistemimizi kullanarak herhangi bir enstrüman, ekonomik etkinlik veya yeni analitik makaleler için kişiselleştirilmiş bildirimler alabilirsiniz. 100.000 finansal ürünün tümü için belirli bir fiyat, yüzde değişim veya hacim için bildirimler ayarlayabilirsiniz. Tüm bunlar talep üzerine ve web sitesiyle senkronize olarak yapıldı.

HABERLER VE ANALİZLER

En son finansal haberler, videolar, güncellemeler ve analizlerin yanı sıra teknoloji, politika ve iş dünyası. Borsa, döviz piyasaları, emtia piyasaları ve küresel ekonomideki en yeni gelişmeleri ilk öğrenen siz olun. En son borsa haberlerini takip edin!

FİNANSAL ARAÇLAR

Ekonomik Takvim, Kazanç Takvimi, Teknik Özet, Para Birimi Dönüştürücü, Piyasa Teklifleri, karmaşık grafikler ve daha fazlası gibi dünya standartlarındaki tüm kaynaklarımız tek bir tıklamayla kullanılabilir.

ZATEN ÜYE MİSİN?

Portföyünüzü ve kişisel uyarılarınızı tüm cihazlarınız arasında senkronize ederek oturum açın ve kaldığınız yerden devam edin.

Sosyal

Büyüyen yatırımcı ve yatırımcı topluluğumuza katılın ve makaleleri Facebook, WhatsApp, Twitter ve linkedın'de paylaşın.

Sonuç

Bu INVESTING.com android için uygulama, verimli ve kullanımı kolay tek bir uygulamada yüksek performans ve işlevselliğe sahip çok çeşitli finansal piyasa verileri sağlar, böylece hareket halindeyken finansal piyasalardaki bir hareketi asla kaçırmazsınız.

Bağlantılar
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski