YouTube Vanced v17.11.34 MOD APK

YouTube Vanced
YouTube Vanced

YouTube Vanced MOD APK, Android YouTube uygulamasıdır, ancak daha iyidir! Reklam engelleme, gerçek AMOLED karanlık modu ve çok daha fazlasını içerir. YouTube Vanced’i kolaylıkla yüklemek için kullanışlı Vanced Manager’ı kullanın.

Vanced, ancak Youtube Müzik için! Bu, vanced ile karşılaştırıldığında nispeten daha az zengin özelliklere sahiptir, ancak yine de YouTube Music’in içinde reklam engelleme ve arka planda oynatma gibi beklediğiniz birçok şeye sahiptir!

Tüm sürümlerdeki özellikler aynıdır. Ancak Non-Root’ta küçük bir fark var. Paket adının değiştirilmesi gerektiğinden, Google Play Hizmetleri birlikte çalışmayacaktır. Bu, oturum açabilmek için ek MicroG paketi yüklemeniz gerektiği anlamına gelir.

YouTube Vanced APK Ana Özellikleri:

  • Göz ve pil yorgunluğunu azaltmak için amoled siyah tema seçeneğine sahiptir.
  • Tüm video reklamlarını engeller ve videoları arka planda veya Resim içinde Resim içinde oynatmanıza olanak tanır (yalnızca android 8.0 ve sonraki sürümlerde)
  • Kaydırma kontrolleri, VLC veya MX Player (yapılandırılabilir dolgu ile) gibi diğer video oynatıcı uygulamalarında olduğu gibi parlaklığı ve sesi kontrol etmenize olanak tanır.
  • Tiktok/vines gibi videoların keyfini çıkarmanıza veya döngüde bir şarkı çalmaya devam etmenize olanak tanıyan yeni otomatik tekrar özelliği.
  • Yeni yorumlar bölümünü veya mini oynatıcıyı beğenmiyor musunuz? Bunlar da eski sürüme çok benzeyen (biraz sorunlu da olsa) tablet sürümlerine geçiş yapılabilmektedir.
Uygulama ismiYouTube Vanced
Boyut42, 9 MB
Sürümv17.11.34
Gerekli Android
Sürümü
4.2+
KategoriVideo Oynatıcılar ve Düzenleyiciler

Yukarıdaki bırakmış olduğum indirme bağlantısındaki uyulama çalışmazsa indirme yöneticisi yazan yerdeki uygulamayı indirme yaparak denemelisiniz. Son güncelleme ile YouTube tarafından engellenen YouTube Vanced uygulaması bu sürüm sorunsuz çalışmaktadır yalnız bundan sonra güncelleme almayacaktır uygulama.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski