YouTube Premium Mod APK v17.26.35

YouTube Premium Mod APK
YouTube Premium Mod APK

YouTube Premium APK MOD Arkaplan Oynat (Reklamsız) En Son Sürüm. YouTube Reklamları Yok APK, YouTube Arka Plan Oynatma APK ve MOD APK bölümünde listelenen Daha birçok Özellik gibi YouTube APK Premium MOD Kırmızı Özellikleri.

YouTube APK MOD Premium Çevrimdışı ve Arka Plan Oynatma (Reklamsız)

Bu nedenle, YouTube APK MOD Premium, youtube’un sunduğu ve birçok özellik ile birlikte gelen ücretli abonelik hizmetidir. Bu özellikler hiçbir Reklam veya Video Reklam gibi değildir. İkincisi, YouTube Arka Plan Oynatma APK ve tabii ki çevrimdışı videolar hakkındadır. Birçok insan YouTube Red apk’nın ne olduğunu gerçekten bilmiyor.

YouTube red APK almak için en iyi neden reklam yok. Bu kadar büyük bir anlaşma çünkü kaç kişi orada oturuyor ve tonlarca video izliyor ve aynı reklamı tekrar tekrar görmüş ya da gün boyunca çok fazla reklam görmüş olabilir. YouTube’da yalnızca reklamları izleyerek bir yıl boyunca ne kadar zaman harcadığınızı düşünün. Bu nedenle, YouTube MOD APK Red’i indirerek Hiçbir Reklam tüm Video reklamlarınızı atlamayacak ve ücretsiz olarak zaman kazandıracaktır.

Ayrıca Bakınız: Sweet Selfie Premium Mod Apk v4.34.1414

YouTube Premium Özellikleri

  • Resmi YouTube Uygulamasını kaldırmaya gerek yok, ikincil bir YouTube olarak yükleyebilirsiniz.
  • Siteden video izlemek ve özelliklerini kullanmak için basit bir yol.
  • Genişletilmiş Gizlilik.
  • YouTube API’sini veya Google Play Hizmetlerini kullanmaz.
  • Arka Plan Oynatıcı.
  • En sevdiğiniz şarkıları çalarken diğer uygulamaları sorunsuz kullanın.
  • Medya indir.
  • YouTube videolarını veya seslerini cihazınıza indirmeniz yeterlidir.
  • Favori kanallarınızdaki yeni içerikleri asla kaçırmayın.
  • Zamanda geriye gidin ve tekrar favorilerinizin tadını çıkarın.
  • Açık Kaynak Nasıl çalıştığı bir sır değil. GitHub’da kontrol et.

Bir diğer en zorlu özellik ise videoları çevrimdışı kaydetmektir. Şimdi internete bağlıysanız, cep telefonu sinyali veya Wi-Fi üzerinden orada değil. Çok yararlı olduğunu biliyorsunuz, ancak özellikle bir uçakta seyahat ederken bu seyahat için harika olacak ve aslında belki de harika bir veri planınız olmadığını biliyorsunuz, böylece videoları indirebilir ve izleyebilirsiniz. Sadece YouTube Çevrimdışı APK kullanın ve kaydedilen videolarınızı hep birlikte izleyebilirsiniz.

Üç numaralı avantaj, arka planda oynatmayla ilgilidir ve bu, bir videoyu başlattığınızda telefonunuzu uyku moduna geçirirseniz veya kilit ekranına koyarsanız sesin çalmaya devam edeceği anlamına gelir. YouTube Red apk’nız olmadığında bunu kaçırırsınız. Bu da bir çeşit serseri. YouTube APK MOD Kırmızı ayarlarından arka planda oynatmayı açıp kapatabilirsiniz.

Uygulama ismiYouTube Premium
Boyut58,9 MB
Sürümv17.26.35
Gerekli Android
Sürümü
4.3+
KategoriVideo Oynatıcılar ve Düzenleyiciler

Kurulum Talimatları:

  1. microG’yi yükleyin
  2. YouTube Premium’u yükleyin
  3. Hesabınıza giriş yapın

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski