WPSApp Pro MOD APK v1.6.67

WPSApp Pro
WPSApp Pro

WPSApp Pro, Ağ protokolünü kullanarak ağınızın güvenliğini kontrol eden WPSApp reklamsız sürümüdür. Bu Protokol, genellikle yönlendiricide önceden tanımlanmış 8 haneli bir pın numarası kullanarak bir kablosuz ağa bağlanmanıza izin verir, sorun, farklı şirketlerden birçok yönlendiricinin pın’inin bilinmesi veya nasıl hesaplanacağıdır.

Bu uygulama, bağlantıyı denemek ve ağın savunmasız olup olmadığını kontrol etmek için bu pinleri kullanır. Pin üretimi ve bazı varsayılan pimler için bilinen birkaç algoritma uygular. Ayrıca, bazı yönlendiriciler için varsayılan anahtarı hesaplar, cihazda saklanan kablosuz şifreleri görüntülemenizi, ağınıza bağlı cihazları taramanızı ve kablosuz kanalların kalitesini analiz etmenizi sağlar.

WPSApp Nasıl Kullanılır?

Kullanım çok basit, etrafımızdaki ağları tararken, Kızıl Haç ile ağları göreceksiniz, bunlar” güvenli ” ağlar, IP protokolünü devre dışı bıraktılar ve varsayılan şifre bilinmiyor.

Bir soru işareti ile görünen olanlar IP protokolünü etkinleştirdi, ancak pın bilinmiyor, bu durumda uygulama en yaygın test etmenizi sağlar.

Son olarak, yeşil bir kene olan kişiler büyük olasılıkla savunmasızdır, IP protokolünü etkinleştirmişlerdir ve Bağlantı PIN’i bilinmektedir. Ayrıca yönlendirici devre dışı olabilir, ancak şifre bilinir, bu durumda da yeşil görünür ve anahtara bağlanabilir.

Sadece şifreleri görmek için bir Root kullanıcı olmak gerekir, Android 9/10 ve bazı ekstra fonksiyon için bağlanmak için.

Uyarı: tüm ağlar savunmasız değildir ve ağ böyle bir garanti etmez gibi görünüyor 100 % olduğunu, birkaç şirket hata düzeltmek için kendi yönlendiriciler ürün yazılımını güncelledi.

AĞINDA DENE VE EĞER SAVUNMASIZSAN … DÜZELT. Kapat ve güçlü ve kişiselleştirilmiş bir kullanıcı için şifreyi değiştir.

HERHANGİ BİR HATADAN SORUMLU DEĞİLİM, YABANCI AĞLARA İZİNSİZ GİRMEK YASALARCA CEZALANDIRILABİLİR.

Uygulama ismiWPSApp
Boyut4,95 MB
Sürümv1.6.67
Gerekli Android
Sürümü
4.1+
KategoriAraçlar
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski