Viber MOD APK Messenger v17.7.0.0

Viber MOD APK Messenger
Viber MOD APK Messenger

Viber, görüntülü arama özelliğine sahip ücretsiz, basit, hızlı ve en güvenli mesajlaşma uygulamasıdır. Dünya çapında 1 milyardan fazla kullanıcı için tercih edilen haberci! Şimdi ücretsiz mesajlaşın ve yüksek kaliteli kristal netliğinde telefon görüşmeleri yapın.

Uygulama bir çağrı habercisidir, ihtiyacınız olan tek şey bir veri planı veya Wi-Fi bağlantısıdır ve gitmeye hazırsınız. Ücretsiz uluslararası aramalar yapın, görüntülü görüşme kullanın, grup sohbeti açın ve çok daha fazlasını yapın!

Mod apk neden sizin için mükemmel bir arama habercisi?

Ücretsiz Sesli ve Görüntülü Görüşme Yapma

Arkadaşlarınıza ve ailenize kristal netliğinde ses ve anında görüntülü görüşme yapın. 20 Kişiye kadar grup sohbeti veya grup görüntülü görüşmesi, sevdiklerinizi görmek için harika bir fırsattır. Tamamen ücretsiz görüntülü görüşmelerin keyfini çıkarın ve her gün sohbet edin.

Grup Sohbeti Açma

250 üyeye kadar grup sohbeti açarak arkadaşlarınızı, ailenizi ve iş arkadaşlarınızı yakalayın. Birlikte konuşun ve mesajlaşın, en sevdiğiniz filmleri, kitapları, etkinlikleri ve daha fazlasını özel sohbet odalarında tartışın! Ebeveynlerle sohbet etmek, aile etkinliklerini, şakaları ve fotoğrafları paylaşmak için mükemmeldir.

Viber Çıkışı ile Sabit Hatlara Düşük Maliyetli Aramalar Yapın

Sabit hatları, Uygulama dışı kullanıcıları veya Viber Out’un düşük maliyetli uluslararası arama servisiyle internet hizmeti veya cep telefonu olmayan herkesi arayın.

Ücretsiz Mesaj Gönder

İrtibatta kalmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ücretsiz kısa mesaj gönderin, fotoğraf, çıkartma veya GIF, video veya başka bir dosyayı paylaşın. Bu SMS manifatura hayranları için harika bir alternatif!

%100 Gizlilik ile Arama ve Metin

Uçtan uca şifreleme sayesinde, Viber’de paylaştığınız her türlü bilgi her zaman gizli kalacaktır. Her mesaj, yalnızca alıcıların aygıtının bir şifreleme anahtarı kullanarak düz metne çevirebileceği şifreli bir kod biçiminde gönderilir. Şifreleme anahtarları yalnızca kullanıcı aygıtlarında bulunur ve başka hiçbir yerde bulunmaz. Yani, hiç kimse Viber bile mesajlarınızı okuyamaz.

Gizli Sohbetlerinizi Kendi Kendini İmha Edin

Her metin için kendi kendini imha etme zamanlayıcısı ayarlamanıza izin verecek Gizli bir Sohbet başlatın, böylece okunduktan sonra alıcınızın telefonundan otomatik olarak silinir. Şifreli mesajlaşma özelliği sayesinde Viber ile mesajlaşmak ve arama yapmak güvenlidir.

GIF’ler ve Viber Çıkartmaları ile Kendinizi İfade edin

Kelimeler sadece çok şey söyleyebilir! Her duygunuzu sonsuz GIF’ler ve Etiket Pazarından 35.000’den fazla çıkartma ile ifade edin. Sohbet etmek düşündüğünden daha eğlenceli!

Bir Viber Topluluğu oluşturun. Sınırsız Sayıda Üyeyle Ücretsiz Konuşma ve Mesajlaşmanın tadını çıkarın!

Neyle ilgilendiğiniz önemli değil, artık kendi Viber Topluluğunuzu kurabilirsiniz! Paylaşılan bir konu veya tutku hakkında sınırsız sayıda kişiyle etkileşim kurun. Her zamankinden daha fazla yönetici kontrolünün yanı sıra tüm çekimleri arayabileceğiniz benzersiz bir sohbet alanında yeni konuşma özelliklerinin keyfini çıkarın.

Sohbetinizi Sohbet Uzantılarıyla Zenginleştirin

En sevdiğiniz bağlantılara, gıf’lere ve videolara kolay erişim, Yelp, YouTube, Rezervasyon, Spotify ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kullanışlı Sohbet Uzantılarıyla konuşmalarınızı renklendirin. Ücretsiz arama ve metin çıkartmaları ile daha eğlenceli!

Bu uygulama, e-ticaret ve finansal hizmetlerde dünya lideri olan Rakuten Group’un bir parçasıdır. Sınırsız arama uygulamanızı bugün ücretsiz kullanmaya başlayın!

Viber Out Abonelikleri, uygulama içinde satın alınan ve planınıza bağlı olarak aylık veya haftalık olarak yenilenen belirli bir hedefi aramak için bir dakika paketidir. Play store üzerinden abone olursanız, satın alma işlemi onaylandığında ödeme hesabınızdan tahsil edilir. Otomatik yenileme, cari dönemin bitiminden en az 24 saat önce kapatılmadığı sürece abonelikler otomatik olarak yenilenir. Bu yenileme için cari dönem sonundan 24 saat öncesine kadar seçtiğiniz plan oranında hesabınızdan ücret alınır. Cihazınızdaki Play Store hesap ayarlarınıza giderek aboneliğinizi yönetebilir ve istediğiniz zaman otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz.

Viber MOD Bilgisi

  • Dosyaların her türlü göndermek için yeteneği kilidi.
  • Varsayılan olarak, kişiler “Viber” seçilir * Mavi kedi Yayınlanan görüntü.
  • Varsayılan olarak, menü öğeleri devre dışıdır.
  • Gizlilik / Kişisel Veriler.
  • Analitik toplayın.
  • İçeriği kişiselleştirin.
  • Bildirim.
  • Ekranı aç.
  • Sesli Bildirim / Titreşim.
  • Çağırırken titreşim.
  • Aramalar ve mesajlar.
  • Servis mesajları alın.
Uygulama ismiViber
Boyut43,2 MB
Sürümv17.7.0.0
Gerekli Android
Sürümü
5.0+
KategoriAraçlar

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski