Twitch MOD APK v17.6.1

Twitch MOD APK
Twitch MOD APK

Twitch Mod APK, video oyunları oynayarak kendinizi yayınlamanıza, diğer oyuncuların akışlarını görüntülemenize, onlarla etkileşime girmenize, diğer oyuncularla konuşmanıza ve temel olarak tarayıcınızdan yapabileceğiniz her şeyi yapmanıza olanak tanıyan aynı adı taşıyan hizmet için (yeni) resmi bir uygulamadır.

Bu uygulamadan, sizinle aynı kanalda olan diğer kullanıcılarla sohbet ederken en sevdiğiniz oyunları oynayan diğer kişileri izleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra, Mod apk’nın bu sürümü, yayın yapmaya başlayan herkesin yayınlarından para kazanmasına da izin veriyor. Bu şekilde, iyi bir takip elde edebildiğiniz sürece en sevdiğiniz oyunları oynarken para kazanabilirsiniz.

Uygulama 3G ve WiFi ile mükemmel çalışır ve ayrıca 3G kullanıyorsanız çok fazla veri yememesi için video kalitesini değiştirmenize izin verir.

Artık her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu hizmeti sık sık kullanan herkes için çok kullanışlı bir uygulamadır. Bunun video uygulamasının yeni sürümü olduğunu ve bir öncekinin artık resmi desteğe sahip olmadığını akılda tutmak önemlidir.

Twitch MOD Bilgisi

Video reklamcılığı devre dışı bırakıldı, BTTV ve FFZ ifadeleri etkinleştirildi, yasaktan sonra sohbeti izleyebilir, silinen mesajları görüntüleyebilir, sohbetten mesajları kopyalayabilirsiniz.

Uygulama ismiTwitch
Boyut83,4 MB
Sürümv17.6.1
Gerekli Android
Sürümü
5.0+
KategoriEğlence

Bağlantılar
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski