Camera Translator v1.8.0 Premium Mod Apk

Camera Translator
Camera Translator

Camera Translator tüm dilleri anlamanıza yardımcı olacaktır. Bu video, fotoğraf, resim ve resim çevirmeni her tür insan tercümanından daha akıllıdır, bu yüzden sadece tarayın ve tercüme edin. Ayrıca metni bir sesten çevirebilirsiniz.

Camera Translator

İşlevsellik

Ekran çevirmeni dili gerçek zamanlı olarak belirler. Mesajla birlikte bir görüntü ortaya çıkarırsınız ve dahili OCR işlevi onu ön işleme tabi tutmadan algılar.

Resim çevirmeni yazılı kelimeleri telaffuz eder. Garip bir kelimenin tam olarak nasıl ses çıkardığını bilmiyorsanız, uygulama onu dinlemenize izin verecektir.

Görüntü çeviricisi, kameraya yazılan bir mesajın onu eşitlemenin tek yolu olmadığını gösterir. Aynı şekilde, mesajı yazabilir veya galerinizden bir resim indirip yükleyebilirsiniz.

Bu fotoğraf çevirmeni, dünyanın çeşitli bölgelerinden 100’den fazla dille ilgilenebilir. İnsan profesyonellerinin ustalaşmayı zor bulduğu dillere rağmen zahmetsizce ilgilenir.

Özellikler

Bu fotoğraf çevirmeni ile kesinlikle herhangi bir mesajı tanıyabileceksiniz. Hayatınızı çok daha tatmin edici hale getirecek.

Video çevirmeni, yabancı konuşmayı tanımak için dil öğrenmenize yardımcı olacaktır. Bu tarama dönüştürme uygulamasını tamamen ücretsiz kullanmak için bilinmeyen bir kelime oluşturmanız veya telaffuz etmeniz gerekmez.

Translate camera uygulaması çevirilerinizin geçmişini korur, böylece daha önce baktığınız herhangi bir kelime veya ifadeye istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz.

Camera Translator Görüntü Çevirmeni Faydaları

  • Tamamen ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.
  • Dil çevirmeni her türlü Android cihazla çalışır.
  • Yaş kısıtlamaları vardır.
  • Kelime çevirmeni hemen indirilir.
  • Metinden sese hızlı çeviri.
  • Ücretsiz çevirmen düzenli olarak güncellenmektedir.

Ayrıca Bakınız: Google, 2024 yılına Kadar Chrome Tarayıcısında 3. Taraf Çerezlerini Engellemeyi Geciktiriyor.

Uygulama ismiCamera Translator
Boyut74, 7 MB
Sürümv1.8.0
Gerekli Android
Sürümü
5.0+
KategoriAraçlar

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski