Adobe Photoshop Express Premium MOD APK v8.3.974

Adobe Photoshop Express Premium MOD APK
Adobe Photoshop Express Premium MOD APK

Adobe Photoshop, dünya çapında yaygın olarak kullanılan ve tasarım çalışmalarında sıkça başvurulan ve her platformda görünen profesyonel bir editördür. İlk başta yalnızca PC veya dizüstü bilgisayar platformlarında mevcuttu, ancak şimdi bir mobil sürümü var. Mevcut özellik ve işlevsellikten yoksun olmasına rağmen, yine de çok yönlülük ve etkileşim sağlar. Kullanıcılar, Adobe Photoshop Express adı altında mobil platformda ücretsiz olarak uygulama deneyiminin keyfini çıkarabilir ve dünyanın sınırsız potansiyelini keşfetmenin keyfini çıkarabilir.

GÜÇLÜ VE ÇOK YÖNLÜ BİR FOTOĞRAF EDİTÖRÜ

Adobe Photoshop Express, dünya çapında popüler bir resim editörüdür, ancak çok az kişi kapsamlı bir araştırma yapmadan tüm yeteneklerinin farkındadır. Yazılımın temel amacı, kullanıcıların her karede ve çözünürlükte yüksek hassasiyet ve gerçekçilikle kolajlar oluşturmalarına yardımcı olmaktır. Bundan önce basit ama esnek bir editörün yanı sıra diğer uygulamaların eşleşemediği birçok yönlülük seviyesi ile geldi. Kullanıcılar tüm kaynak resimlerini değiştirebilir, bunları büyük düzenleme oturumlarına dahil edebilir ve bu yöntemi kullanarak çağdaş program yeteneklerine erişebilir. Sonuçta, Adobe Photoshop Express’in olanakları sonsuzdur ve basit fotoğraf editörü sadece ilk adımdır.

YARATICILIĞINIZI BİRLEŞTİRİN VE SERBEST BIRAKIN

Adobe Photoshop Express’in temel amacı, kullanıcıların resimleri her piksele mükemmel şekilde sığacak şekilde dikmelerine ve düzenlemelerine yardımcı olmaktır. Yazılım ayrıca, kullanıcılara erişilebilir alternatiflerle her şeyi düzenlemede sürekli yardımcı olacak ve böylece üretkenliklerini artıracak güçlü ve uyarlanabilir bir yapay zekaya sahip olacak. Uygulamanın birleşme özelliği, kullanıcıların belirli araçları kullanarak doğrudan çalışmaya katılmasına, iki fotoğraftaki gereksiz parçaları ortadan kaldırmasına ve bunları değiştirmeye hazır hale getirmesine de olanak tanır. Birleştirme işlevi, AI özelliklerini kullanarak otomatik olarak dikilir ve kullanıcılar, ikisi arasındaki eşleşmenin oranını benzersiz bir çubuk kullanarak değiştirebilir.

MANUEL ARAÇLAR, ANCAK yapay ZEKANIN GELİŞTİRİLMESİYLE

Uygulamanın parlaklığı, kullanıcılara kullanırken sunduğu araç sayısından kaynaklanmaktadır. Tüm düzenleme araçları kullanıcıdan kişisel girdiye ihtiyaç duysa da kullanıcılar ayarlarını beğenilerine göre özelleştirebilir. Araç kişiselleştiricisi, kullanıcıya araç özelleştirme ve daha gelişmiş araçlara erişim gibi birçok çekici özellik sunar. Bir bölgeyi vurgulama, eskiz çizme ve doldurma söz konusu olduğunda, çizim ve ayarlama yetenekleri tüm uygulamada en üst düzeydedir. Diğer uygulamaların sağlayamadığı en esnek ve gelişmiş etkileşimle insanların görüntüleri özgürce değiştirmesine izin verin.

BULANIKLIK OLUŞTURMA VEYA KALDIRMA

Düşük kare hızındaki kameralar, fotoğraf çekerken kullanıcı kamerayı hareket ettirdiğinde ortaya çıkan bulanıklıkla her zaman uğraşmak zorunda kalmıştır. Öte yandan kullanıcılar, yalnızca birkaç dokunuşla kullanımı kolay olan Adobe Photoshop Express’i kullanarak bu sorunu hızla giderebilir. Buna karşılık, kullanıcı belirli bir materyali vurgulamak isterse, birincil içerik değişmeden kalırken ve bulanıklaşmazken görüntünün bir bölümünü bulanıklaştırabilir ve üst üste bindirebilir.

YÜZLERCE GÖRÜNÜM, RENK, FİLTRE VE EFEKT

Kullanıcılar, bir fotoğrafın genel görünümünü iyileştirmek için uygulamanın özel yapım filtrelerini ve renklerini kullanabilir. Sanatsal oluşturulur ve kapsamlı bir şekilde sadece birkaç basit manipülasyonlar ile kullanılabilir beri filtreler bunlar arasında en büyük potansiyele sahip. Her filtrenin kendi uygulama kümesi olacaktır ve kullanıcılar önizleme modunu kullanarak sonuçları önizleyebilir. Ayrıca, filtreler ayrı bir katmana uygulanacak ve kullanıcılar her katmanı ayrı ayrı değiştirebilecek ve üstlerinde varsayılan ayarlar uygulanacaktır. Bu, uygulamanın çok yönlülüğünü ve kullanıcının herhangi bir bilginin rengini değiştirme yeteneğini gösterir.

RESMİ KURTAR VE İYİLEŞTİR

Birçok insan eski anıları düzenli olarak korur ve bazıları tahrif edilmiş veya hasar görmüş olabilir. Ancak, Adobe Photoshop Express’in yapay zekâsı sayesinde kullanıcılar hepsini tam olarak kurtarabilir. Kullanıcı önce hatıra fotoğraflarını içe aktarmalı ve ardından hasarlı resimlerin onarım işlemine başlamalıdır. İşlevin yararı, otomatik olarak çalışmasıdır ve kullanıcı, iyileştirme işlemi tamamlanana kadar onu ayırabilir ve başka amaçlar için kullanabilir.

Adobe Photoshop Express, aynı anda üstünlük ve çok yönlülük sergileyen esnek ve kullanışlı bir programdır ve onu güçlü bir editör yapar. Ayrıca, program kullanıcıların mevcut filigranları hızlı bir şekilde almasına ve gelecekteki projelerde yeniden kullanmasına olanak tanır. Her şeyden önce, kullanıcı hemen indirip kullanıyorsa, uygulamanın potansiyeli daha fazla araştırılabilir veya genişletilebilir.

Adobe Photoshop MOD BİLGİSİ

  • Premium / Ücretli özelliklerin kilidi açıldı.
  • İstenmeyen İzinler + Alıcılar + Sağlayıcılar + Hizmetler Devre Dışı Bırakıldı / Kaldırıldı.
  • Hızlı yükleme için optimize edilmiş ve hizalanmış grafikler ve temizlenmiş kaynaklar.
  • Android’den kaldırılan Reklam İzinleri / Hizmetler / Sağlayıcılar. Manifesto.
  • Reklam bağlantıları kaldırıldı ve geçersiz kılınan yöntemleri çağırır.
  • Reklam düzenleri görünürlüğü devre dışı bırakıldı.
  • Google Play Store yükleme paketi denetimi devre dışı.
  • Hata ayıklama kodu kaldırıldı.
  • Varsayılanı kaldır. Kaynak etiketleri karşılık gelen java dosyalarının adı.
  • Analytics / Crashlytics / Firebase devre dışı.
  • Yerel Crashlytics lib’leri kaldırıldı ve devre dışı bırakıldı.
  • Etkin izleyici veya reklam yok.
  • Adobe ID Hesabı Gerekmez.
  • Kilitlenme Raporları varsayılan olarak devre dışıdır.
  • Diller: Tam Çoklu Dil.
  • İşlemciler: armeabı-v7a, arm64-v8a.
  • Ekran 120dpi, 160dpi, 240dpi, 320dpi, 480dpi DPİs: 640dpi.
  • Orijinal paket imzası değiştirildi.

Ayrıca Bakınız: YouTube ReVanced MOD APK v17.24.34

Uygulama İsmiAdobe Photoshop Express
KategoriAraçlar
Sürümv8.3.974
Gereksinimler4.4+
Boyut149 MB

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski