Bayan Bilgi Aşı Kampanyası Başlatıldı WHO 2021

Bayan Bilgi Aşı Kampanyası Başlatıldı WHO 2021
Bayan Bilgi Aşı Kampanyası Başlatıldı WHO 2021

Bayan Bilgi, Dünya Sağlık Örgütü tarafından “infodemik” olarak nitelendirilen sosyal medyadaki korona virüs aşıları hakkındaki yanlış bilgilendirme deniziyle mücadele etmek için eğlenceli ve yeni bir kampanya başlatıldı.

İnstagram tabanlı kampanya sağlık ajansı Fcb Health New York IPG ve kâr amacı gütmeyen grup GMHC tarafından oluşturuldu ve drag queen ve ınfluencer Miz Jade tarafından yönetildi.

Göz alıcı ve kızıl saçlı Bayan bilgisi olan sanatçı, pandeminin sosyal yaşamı üzerindeki sakatlayıcı etkisinden şikâyet eden komedi tarzında COVID-19 ve korona virüs aşıları hakkında gerçekleri aktarıyor.

Kampanyanın yaratıcıları, virüsü şakacı bir şekilde “sıcak kız yazının” yok edicisi olarak tasvir etmenin lgbtq + topluluğunun üyelerini aşı yaptırmaya teşvik edeceğini umuyor.

Bayan Information, gerçekleri bir dizi kısa video klipte eğlenceli bir şekilde paylaşıyor. @ Therealmsinformation’a gelen ziyaretçiler, figürlü leopar desenli bir elbise giyen ve dirsek uzunluğundaki eldivenlerle eşleşen Travesti ile karşılaşacak ve ” kız, yanlış bilgilendirme bir peruk fabrikasındaki yangından daha hızlı yayılıyor.”

Gmhc’nin Kurumsal Gelişim ve strateji kıdemli Genel Müdürü Jason Cianciotto, kampanyanın aşılanmak için halka sert baskı uygulamak için hafif yürekli bir alternatif yaklaşım olduğunu söyledi.

Cianciotto,” insanları utandırmanın etkili olmadığını ve hizmet ettiğimiz insanların refahına zarar verebileceğini kabul ediyoruz ” dedi. “HIV / AIDS ve Covıd-19 hakkındaki yanlış bilgilendirme savaşını kaybetmek istemiyoruz.”

İnsan Hakları kampanyası Vakfı ve PSB Insights’tan yapılan son veri analizi, siyah LGBTQ topluluğunda yüksek düzeyde aşı tereddüttü buldu.

Bayan Bilgi Aşı Kampanyası Verileri:

Veriler, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaç LGBTQ insanının aşı olmak istediklerini söyleme ihtimalinin düşük olabileceğini soran 22.000 yetişkin anketine dayanıyor.

Genel olarak, LGBTQ yetişkinlerinin %42’si, Genel Amerikan nüfusunun sadece %39’una kıyasla COVID-19 aşısını alma olasılıklarının çok yüksek olduğunu söyledi. Ancak, siyah LGBTQ’NUN sadece %29’u Aşı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

HRCF, aşı hakkındaki yanlış bilgilerin LGBTQ topluluğu üzerindeki etkisini araştırırken şunları gözlemledi: “aşıların ücretsiz olarak sunulmasına rağmen, LGBTQ yetişkinlerinin aşının maliyeti, özellikle renkli LGBTQ yetişkinleri, biseksüel yetişkinler ve transseksüel yetişkinler hakkında endişeleri var.”

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski