Photomath Pro – Kamera Hesap Makinesi v7.10.0

Photomath Pro – Kamera Hesap Makinesi
Photomath Pro – Kamera Hesap Makinesi

Photomath matematik öğrenimi için 1 numaralı uygulamadır; aritmetikten matematiğe kadar olan problemleri mobil cihazınızdaki kamerayı kullanarak anında okuyup çözebilir. Photomath ile, animasyonlu adımlar ve ayrıntılı talimatlar aracılığıyla matematik problemlerine nasıl yaklaşılacağını öğrenin veya herhangi bir basılı veya el yazısı problem için ödevinizi kontrol edin.

Her Öğrenci için Matematik Süper Güçleri – Bu haftanın matematik ödevini yapmakta zorlanıyor, sadece anlayışınızı geliştirmek istiyor veya yaklaşan bir sınavda başarılı olmak istiyor olun, yolculuğunuza güvenilen ve kullanılan cep öğretmeni Photomath ile başlayın.

Ebeveynler için Photomath – Çocuğunuzun güvenebileceği uzman olun
Photomath, matematik kavramlarını gözden geçirmeye yardımcı olabilir ve öğrencilerin performansından büyük bir ısırık alabilecek matematik kaygısını savuşturabilir. Çocuklarınızın öğrenmesine ve daha iyi notlar almasına yardımcı olmak için Photomath’i kullanın.

Öğretmenler için Photomath – Matematik öğretiminizi güçlendirin
Photomath, dünya çapında çok çeşitli sınıflarda ve okullarda öğrenci performansını iyileştirdi. Öğretiminizi geliştirmek ve öğrencilerin sınıfta ve evde öğrenmesini hızlandırmak için Photomath’i uygulayın.

Photomath Uygulaması Özellikleri:

  • Anında yardım.
  • Akıllı kamera hesap makinesi.
  • El yazısı tanıma.
  • Adım adım açıklama.
  • Animasyonlu talimatlar.
  • Çoklu açıklama yöntemleri.
  • Güzel grafikler.

Photomath Pro Unlocked aritmetik, tamsayılar, kesirler, ondalık sayılar, kökler, cebirsel ifadeler, doğrusal denklemler/eşitsizlikler, ikinci dereceden denklemler/eşitsizlikler, mutlak denklemler/eşitsizlikler, denklem sistemleri, logaritma, trigonometri, üstel ve logaritmik fonksiyonlar, türevler ve integralleri destekler, grafikler ve daha fazlası.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski