Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri

Netspeed Referans Kampanyası
Netspeed Referans Kampanyası

İstikrarlı bir internet bağlantısı ve müşterilerimize en iyi destek sürecini sunmanın yanı sıra, hızları veya kullanımı asla kısmayız. Böylece fiber ev interneti hizmetimizde her zaman alabileceğiniz maksimum değeri elde edersiniz. Dünyanın en popüler online oyun portalı olan Steam'in haftalık indirme istatistiklerine göre Netspeed, Türkiye'nin en hızlı internet servis sağlayıcıları arasında 2. sıradadır.

Netspeed arkadaşını getir kampanyası nedir?

Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 10 TL indirim hakkı kazanın. Daha fazla arkadaş getir, daha az veya hiç fatura ödeme. Hemen katıl fırsatı kaçırma!

Arkadaşını Getir Kampanyası, davet kodunuz ile referans olarak Netspeed’e kazandırdığınız her bir yeni abonelik için 12 aylık fatura dönemi boyunca hem sizin hem de arkadaşınızın her faturasında 10’ar TL indirim hakkı kazanmanızı sağlayan bir kampanyadır.

Size özel referans kodunuz ile davet etmiş olduğunuz arkadaşınız davet kodunu abonelik başlatırken başvuru esnasında 444 0 217 Numaralı Başvuru Hattı üzerinden satış temsilcimize beyan etmesi veya web sitemiz üzerinde yer alan abone başvuru formunu doldururken “referans kodu” alanına sizin verdiğiniz kodu yazması yeterlidir.

Bu kampanya, aksi belirtilmedikçe başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez.

Kampanyadan kazandığınız ilgili aya ait indirimleri kullanabilmeniz için sizin ve referansınızla abone olan arkadaşlarınızın gecikmiş fatura borcu bulunmaması gerekmektedir.
Kazanılan indirimler bir sonraki fatura döneminde yansıtılır.




En yoğun zamanlarda bile ultra hızlı bağlantı!

Netspeed ile fiber internet avantajlarını keşfet. Limitleri kaldır, daha fazla izle, daha fazla dinle! Netspeed tam sana göre! En Avantajlı fiber ev internet tarifesini hemen şimdi seç! Ultra hızlı internetini Netspeed farkıyla kullanmaya başla.

Aklınıza takılan bir soru olursa buraya yorum atarak ya da Telegram kanalımıza gelerek her türlü sorularınızı sorabilirsiniz.

Netspeed Telegram Kanalı: https://t.me/netspeedfiber

Netspeed Referans Kodları:

Kod 1: NQ1BHK

1 Yorumlar

  1. Şuanda evimde kendim kullanıyorum herhangi bir sorun olunca hemen müdahale ediyorlar memnunum.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski